Costes Fashion
 • Home
 • Jobs
 • Students
 • Departments
 • About
NL

Zoek een vacature

Functietitel
Afdeling
10 km
Open extra opties

OVER ONS

COSTES FILOSOFIE

Creativiteit en gedrevenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat je een passie hebt voor kleding en mode en dat je plezier hebt in je werk. Werken bij Costes is inspirerend, zowel in onze sfeervolle winkels als op het artistieke hoofdkantoor.

Onze werknemers zijn echte inspirators en geven onze bezoekers altijd een goed gevoel. De persoonlijke benadering en het warme welkom is ook terug te vinden op onze social media. Hier proberen we iedereen nog meer te inspireren.

Er zijn genoeg mogelijkheden. Kijk wat bij je past!

Heb je vragen over werken bij Costes? Je kan contact opnemen met één van onze recruiters door te mailen naar recruiters@costesfashion.com of te bellen naar +31 (0)13 465 93 16. We helpen je graag!

DUURZAAMHEID

The Sting Companies, waar Costes onder valt, verkoopt producten die op een fatsoenlijke manier geproduceerd zijn met aandacht voor mens, milieu en dier. We nemen onze verantwoordelijkheid en streven continue naar verbetering. Werken aan deze continu verbeteringen valt onder de verantwoordelijkheid van onze MVO-afdeling, maar wordt ook breed gedragen door het hele bedrijf.

Wij hebben veel tijd gestoken om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de productieketen en de producten. Op basis van deze informatie is er een plan van aanpak opgesteld. Het plan komt overeen met de negen thema’s uit het Nederlands Kleding en Textiel Convenant, waar The Sting Companies actief deelnemer van is.

De kernwaarden van The Sting Companies (ethisch verantwoord, no-nonsense cultuur, eerlijkheid en vertrouwen) zijn de leidraad geweest voor ons beleid over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

WERKEN BIJ COSTES

Saai is het nooit binnen Costes. We blijven verrassen. Onze klanten en onze werknemers. We kijken vooruit en spelen in op de laatste trends. We begroeten klanten op een vriendelijke manier en streven ernaar dat ze de winkel verlaten met een glimlach. Omdat wij ze verrast hebben met onze service, collectie en passie voor fashion! Hoe zorgen we daarvoor? Dat is simpel. We doen alles gebaseerd op onze 3 kernwaarden.

Fun

Bij Costes staat plezier voorop. De sfeer is informeel en we lachen veel met elkaar. Onze mentaliteit? Work hard, play hard. We vieren onze successen graag met borrels en feesten, die inmiddels al meer dan 40 jaar legendarisch zijn!

No-nonsense 

Bij Costes zijn we aanpakkers. Heb je een goed idee? Ga ermee aan de slag! We maken dingen niet ingewikkelder dan ze zijn, we praten niet recht wat krom is en zijn altijd eerlijk naar elkaar toe.

Eigenzinnig

Bij Costes kiezen we onze eigen weg. En die wijkt vaak net wat af van de rest. ‘Zo doen we het nou eenmaal’, daar gaan wij niet in mee. We doen dingen graag zelf, en dat blijkt ook wel. We doen het namelijk al meer dan 40 jaar zonder al te veel bemoeienis van de buitenwereld. We voelen ons vrij en kunnen dus altijd groeien.

Sympathiek

Bij Costes zijn we altijd vriendelijk. We zijn makkelijk in de omgang en lossen dingen op met een glimlach. We voelen ons betrokken bij elkaar en we verplaatsen ons in de ander.

BENEFITS

 • New fashion friends
 • Uitstekend salaris!
 • 8% vakantietoeslag en 24 of 30 vakantiedagen (afhankelijk van de functie)
 • 25% personeelskorting op de hele collectie bij alle formules van The Sting Companies
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Werken in een supermooie Costes winkel of in het creatieve en inspirerende hoofdkantoor in Lijnden
 • Mogelijkheid tot het kopen en verkopen van vakantiedagen
 • Een flexibele en dynamische (bij)baan
 • Collectieve zorgverzekering en goede pensioenregeling
 • Leuke feestjes en borrels
COSTESFASHION.COM