Costes Fashion
  • Home
  • Jobs
  • Students
  • Departments
  • About
NL

Zoek een vacature

Functietitel
Afdeling
10 km
Open extra opties

STAGE FACTS

👫🏻 Costes is al jaren een erkend leerbedrijf en heeft altijd al stagiairs begeleid. Dat zijn er ondertussen meer dan 10.000! Zij beoordeelden ons als stagebedrijf gemiddeld met een mooie 7,8.

🎓 Fun fact: 40% van onze BBL-verkoopmedewerkers groeit binnen één jaar door naar een leidinggevende functie! Zelfs tijdens hun BBL-opleiding, hoe cool is dat?!

💶 Wij geven onze BOL en HBO stagiairs een leuke stagevergoeding. Als BBL-er krijg je hetzelfde salaris als een verkoopmedewerker. Én daarbovenop krijgen al onze stagiairs 25% personeelskorting op onze hele collectie bij al onze formules.

BBL-ER?

Ben jij bezig met een MBO opleiding en wil jij werken én leren bij Costes? Als BBL-er ben je meer dan welkom in één van onze filialen.

Je start als verkoopmedewerker en je wordt meteen gekoppeld aan een ervaren medewerker. Hierdoor krijg je alle werkzaamheden snel onder de knie. Of het nu bij de paskamer, achter de kassa of in het magazijn is, we laten je graag alles zien.

Ook in ons Distributiecentrum in Tilburg is regelmatig plaats voor een BBL-stage.

Samen zorgen we er voor dat jij je diploma gaat halen! Ook daarna zijn er genoeg carrière kansen bij Costes. Misschien groei jij wel door tot Shopmanager en heb jij in no-time je eigen winkel!

Klik op de button voor alle beschikbare vacatures.

BOL-ER?

BOL stage, snuffelstage, blokstage of lintstage? Welke stage je ook moet lopen, jouw stage doe je natuurlijk bij Costes!

Niet alleen leren we jou wat het is om in een drukke winkel te werken. We laten je alle kanten van de retail zien, of het nu bij de paskamers, achter de kassa of in het magazijn is. Samen zorgen we ervoor dat jij een superleuke stage krijgt!

Wist je dat een stagiair bij ons naast de goede begeleiding ook nog een vergoeding krijgt? Dat is pas een win-win situatie!

Onze stage-expertise zit hem vooral in de winkel, maar ook ons Distributiecentrum in Tilburg kan nog wel eens een stagiair gebruiken.

Aarzel dus niet langer en klik op de button om je gegevens achter te laten.

HOOFDKANTOOR STAGE?

Je meewerk- of afstudeerstage lopen op het hoofdkantoor van Costes? Dat kan zeker!

We hebben vaak nog leuke (en leerzame) stageplaatsen op ons hoofdkantoor in Lijnden. Ga aan de slag op onze Marketing afdeling of loop als Designer mee op onze afdeling Buying & Design.

Ook in de logistieke sector kun je bij ons terecht in Tilburg in ons Distributiecentrum.

Je werkt mee als volwaardig lid van ons team, maar uiteraard krijg je wel net die extra begeleiding om je stage top af te ronden! En naast een prima stagevergoeding, wordt er ook nog dagelijks een lekkere, verse & gezonde lunch in de kantine geserveerd!

Wil jij ook bijdragen aan het succes van COSTES? Klik dan op de button voor alle beschikbare vacatures of laat je gegevens achter.

COSTESFASHION.COM